10 luni…

Au trecut 10 luni de când eu și elementul suntem împreună. Unii le-ar considera puține, iar ceilalți ar spune că e o perioadă scurtă, luând în calcul deciziile pe care noi le-am luat.

Am pornit la drum mână în mână, cu inima deschisă și încercată anterior de dezamăgiri. Totuși, acestea au fost lucrurile din care am învâțat cel mai mult. Cel mai important este chiar faptul că nu am ezitat să ne dăm o șansă.

A meritat. Am cele mai frumoase amintiri din perioada asta. Am încredere 100% într-un om care fizic nu e permanent lângă mine (deocamdată), dar care spiritual și mental se gândește la mine mai mult decât o fac eu.

Marius e pentru mine eroul. Eroul din poveștiile copilăriei. Îl poți numi Prințul, Făt-Frumos, Prâslea…dar pentru mine este simplu…elementul.

El este elementul ce îmi lipsea ca să mă simt împlinită din toate punctele de vedere. El este cel care mă face să știu sigur că nu în zadar am citit atâtea cărți de dragoste. El este cel care mă surprinde mereu. El este EL, pentru mine.

În aproximativ 5 luni, elementul va fi soțul meu, căci după cum bine știți m-a cerut. Mă vrea și nu s-a răzgândit. Îi place de scorpia de mine:)

Bucureștene…nu te-am vrut! Dar te-am găsit, plăcut, iubit și-acum nu te mai las!

 

Cu dragoste,

GEORGIANA :))

 

PS: Știi tu de ce am folosit majuscule pentru numele meu!

 

DSCN4624

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s